Acties

*NIEUW* SponsorKliks: doorlopend

Vanaf nu is het voor iedereen die C.S.C. Joure een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren via SponsorKliks. Op onze homepage staat een banner. Als je daar op klikt, kom je op de SponsorKliks pagina van CSC. Je ziet een overzicht van heel veel webwinkels, zoals Bol.com, Coolblue en Zalando, maar bijvoorbeeld ook Thuisbezorgd, AH, reisbureaus, datingsites, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er tussen! Als je via deze pagina doorklikt naar een van deze bedrijven en een aankoop doet, levert dat CSC Joure een commissie op, zonder dat het jou iets extras kost!

 

Lege flessen actie: doorlopend

De lege flessen actie was zo’n groot succes dat we er gewoon mee doorgaan. De flessen kunnen worden ingeleverd in de container die in de hal van De Stuit staat.

 

Kassabonnen Keurslager Veldman: doorlopend

Bij Obe en Marijke Veldman, de keurslagers van Joure, gevestigd in de Midstraat, kun je heerlijk vlees kopen. Bewaar je kassabonnetje en stop deze in de daarvoor bestemde brievenbus bij Sporthal De Stuit. De vereniging krijgt een percentage op jouw uitgegeven bedrag terug en sponsort op deze manier onze vereniging!

 

Poiesz Jeugdsponsoractie: feb/maa 2018

We doen al een aantal jaren mee aan deze sponsoractie bij de Poiesz in Joure. De actie loopt meestal van begin februari tot begin maart. Dit jaar mogen we weer van de partij zijn! Onze actiedag is op 17 februari 2018.

 

WC papier actie: 10/11 april 2018

We hebben jarenlang de koekactie gedaan langs de deuren, maar in 2017 zijn we begonnen met wat anders, WC papier!
Geef je op en help mee. Lees hier meer!

 

 


Grote Clubactie: 16 sep. t/m 23 nov. 2017 / afgelopen

In september start de Grote Clubactie weer. Onze leden verkopen dan zo veel mogelijk loten. Tachtig procent van d e opbrengst gaat naar de clubkas van CSC! Met de opbrengst.  Met de opbrengst hoopt CSC nieuw materiaal aan te kunnen schaffen. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen!
Meer informatie: Grote Clubactie

Oliebollenactie: december 2017 / afgelopen

Nieuw dit jaar is de oliebollenactie van CSC. Voor jouw gemak én onze clubkas! De oliebollen worden ambachtelijk gebakken met de beste ingrediënten en zijn heerlijk van smaak. Hoe werkt het? Wij hebben alle leden gemaild en briefjes uitgedeeld in de lessen met uitleg en bestelformulier. Niet ontvangen? Klik hier! Op zaterdag 30 december zitten wij van 11.00 tot 14.00 uur in de hal van De Stuit klaar met de oliebollen, waar je je bestelling op kunt halen.

 

Rabobank ledensponsoring actie: december 2017 / afgelopen

Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland houdt ook dit jaar weer de actie Rabo Ledensponsoring. Bent u lid van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland? Dan kunt u € 5 van het sponsorbudget van de bank weggeven aan uw favoriete vereniging, stichting of instelling. Ook onze vereniging heeft zich aangemeld voor deze actie. Wij zijn bekend onder nummer RLS016, dit nummer heb je nodig bij het invullen van het stembiljet dat vanaf 1 december op de website van Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland staat. Stemmen kan de hele maand december via de website.

 


Sponsor worden of andere suggesties?

Adverteren in ons clubblad, lid worden van de Club van 100 of sponsor worden van onze vereniging op een andere manier? Neem voor meer informatie, ideeën en suggesties vooral contact met ons op via: sponsoring@csc-joure.nl