Acties

AH Sportactie: 4 t/m 24 sep. 2017

De AH Sportactie is een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn, van 4 tot 24 september, bij iedere €10,- aan boodschappen 1 AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten. Wij doen ook mee een aantal lessen voor kinderen. Meer informatie volgt. Hier lees je hoe het werkt.

 

Grote Clubactie: 16 sep. t/m 23 nov. 2017

In september start de Grote Clubactie weer. Onze leden verkopen dan zo veel mogelijk loten. Tachtig procent van d e opbrengst gaat naar de clubkas van CSC! Met de opbrengst.  Met de opbrengst hoopt CSC nieuw materiaal aan te kunnen schaffen. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen!

Meer informatie: Grote Clubactie

 

Lege flessen actie: doorlopend

De lege flessen actie was zo’n groot succes dat we er gewoon mee doorgaan. De flessen kunnen bij alle lessen ingeleverd worden bij de leiding.

 

Kassabonnen Keurslager Veldman: doorlopend

Bij Obe en Marijke Veldman, de keurslagers van Joure, gevestigd in de Midstraat, kun je heerlijk vlees kopen. Bewaar je kassabonnetje en stop deze in de daarvoor bestemde brievenbus bij Sporthal De Stuit. De vereniging krijgt een percentage op jouw uitgegeven bedrag terug en sponsort op deze manier onze vereniging!

 

WC papier actie: 10/11 april 2018

We hebben jarenlang de koekactie gedaan langs de deuren, maar in 2017 zijn we begonnen met wat anders, WC papier!

 

Poiesz Jeugdsponsoractie: feb./maa. (indien ingeloot)

We doen al een aantal jaren mee aan deze sponsoractie bij de Poiesz in Joure. De actie loopt meestal van begin februari tot begin maart. In december horen we of we weer van de partij mogen zijn!

 

Sponsor worden of andere suggesties?

Adverteren in ons clubblad, lid worden van de Club van 100 of sponsor worden van onze vereniging op een andere manier? Neem voor meer informatie, ideeën en suggesties vooral contact met ons op via: sponsoring@csc-joure.nl