Foto’s

Volg ons op Facebook!

Via onze pagina op Facebook delen wij regelmatig foto’s van turnwedstrijden en andere evenementen. Om een goede en actuele impressie te krijgen van onze vereniging, ga je dus naar facebook.com/CSCjoure.

 


Uitgelichte albums:

DSC_1955 kleinFriese Kampioenschappen in Joure

We hebben een fantastisch Fries Kampioenschap gehad zaterdag 11 juni in Sporthal De Stuit in Joure. Er werd geweldig meegeholpen door een aantal turners en turnsters, bestuursleden en ouders. Het was een fijne wedstrijddag met een goede sfeer en een mooie afsluiting van het seizoen, met voor CSC nog een paar mooie medailles! Bekijk de foto’s hier!

 


DSC_0294Nieuwe turnhal in De Stuit

Maandenlang is er naartoe geleefd, de definitieve verhuizing van de turnhal van de Evenementenhal naar De Stuit en nu is het zo ver! Op 19 december werd het materiaal met een grote vrachtwagen verhuisd naar De Stuit. Gedurende de kerstvakantie werd er keihard gewerkt aan de inrichting van de turnhal. De zaal is inmiddels klaar voor gebruik direct na de kerstvakantie. Klik hier voor het eindresultaat!

 


DSC_0236

Freeruntraining okt. 2015

Elke vrijdag trainen inmiddels drie flinke groepen zich het apelazerus in De Stuit onder leiding van de nieuwe trainer Justen Scheffer. Hoe ren en spring je zo spectaculair en snel mogelijk van A naar B? Dat is freerunnen! Ze leren kongs, side flips, strides, precisions, under bars en ga zo maar door. Bij de afgelopen training werd afgesloten met een ‘speed challenge’ op het uitgezette parkour. In tweetallen zo snel mogelijk over de finish. De foto’s vindt je hier!

 


Turnuitje 2015-177Turnselectie uitje

Om het turnseizoen op een leuke manier af te sluiten, is de hele meisjes- en jongensselectie op zaterdag 27 juni 2015 naar de activiteitenboerderij in Rohel geweest om te kanoën, steppen, zwemmen en barbecuen! Aan het eind van de dag werd ook afscheid genomen van Hedzer Nijholt als trainer. De foto’s vind je in het fotoalbum op facebook: klik hier!

 


DSC_0296Verhuizing naar De Stuit

Samen met de gemeente werd op woensdag 25 februari 2015 een groot deel van de toestellen verhuisd van de zaal aan de Scheen/Julianalaan naar sporthal De Stuit. Vol goede moed en enthousiasme op naar de nieuwe locatie! De foto’s vind je in het fotoalbum op facebook: klik hier!

 


DSC_1138Nieuwe volleybal tenues!

Vrijdag 17 januari 2014 speelden de Heren 1 en de Dames 1 en 2 van de volleybalafdeling van CSC de eerste wedstrijd in hun spiksplinternieuwe geel met blauwe tenues, de kleuren van het CSC logo. Voor de gelegenheid werd even een groepsfoto gemaakt met alles teams in hun nieuwe outfit, gesponsord door de Op=Op voordeelshop. Deze en meer foto’s vind je in het fotoalbum op facebook: klik hier!

 


facebook grote gymfeestFoto’s van het Grote Gymfeest

Tijdens het Grote Gymfeest op vrijdag 3 januari 2014 in de Evenementenhal is een reeks foto’s gemaakt die in een album op Facebook zijn geplaatst. Klik hier om direct naar dit fotoalbum te gaan.