Blessurespreekuur Fysio Actief

Blessurebegeleiding & blessurespreekuur Fysio-Actief

CSC werkt samen met Fysio-Actief voor optimale blessurebegeleiding. Zij vormen het sportmedische blessuresteunpunt voor de vereniging waar alle leden gebruik van mogen maken. Kwaliteit, snelle service (binnen 24 uur) en optimale sportmedische begeleiding staan voorop.

Heb je last van een blessure? Sport er niet te lang mee door! Voor advies, trainingstips en met vragen kunnen alle leden van CSC Joure terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief.

Wanneer?
In 2017-2018 elke dinsdagavond van 18:30-19:30 uur en één zaterdagochtend in de maand van 09:30-11:00 Sporthal De Stuit. Dit spreekuur vindt plaats in de medische ruimte bij CSC.

Het gratis sportspreekuur wordt gehouden door fysiotherapeute en ex-topsporter (trampoline) Sylvia Hsu van Fysio-Actief. Acht jaar lang maakte zij deel uit van het Nederlands team Trampoline springen, waar zij vele successen boekte op EK’s en WK’s. Inmiddels is Sylvia werkzaam als fysiotherapeut en is zij onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van turnsters.

Fysio-Actief is het blessuresteunpunt van CSC. Alle leden mogen hier gebruik van maken. Duidelijkheid, kwaliteit en snelle service (binnen 24 uur) staan voorop.

Kenmerken sportfysiotherapie:

  • Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie voor alle leden van CSC
  • Snelle service (binnen 24 uur)
  • Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie gericht op de turnsport
  • Iedere week een sportspreekuur, zonder afspraak toegankelijk

De sportspreekuren worden gehouden door Sylvia Hsu van Fysio-Actief. Indien nodig word je voor behandeling of revalidatie ingepland voor een vervolgafspraak op de praktijk in Joure.

Ben je verhinderd tijdens het sportspreekuur? Dan kun je contact opnemen met Fysio-Actief en vragen om een afspraak bij één van de sportfysiotherapeuten. Als je nog geen 18 bent, dien je eerst toestemming te vragen aan je ouders.

Financiering
Mocht een behandeling naar aanleiding van het sportspreekuur nodig zijn, dan wordt de behandeling van de blessure (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) vergoed indien je aanvullend bent verzekerd bij je zorgverzekeraar.

Fysio-Actief
De Merk 4
8501 AN Joure
tel: 0513 41 66 94
www.fysio-actief.nl